تهران، خیابان آزادی، انتهای خیابان اسکندری شمالی، شماره 144
در سال 2021، 63.1 میلیون تن محموله با هواپیما در سراسر جهان انتقال داده شد. در حالی که راههای دیگری برای انتقال مرسولات، مثل روشهای زمینی و دریایی وجود دارد، حمل و نقل هوایی راهی سریع، قابل اعتماد و ایمن برای تحویل مرسولات شما به مقصد مورد نظرتان است. این روش حمل و نقل به دلیل محدودیتهای امنیتی و حجم کالای ارسالی که از طرف سازمان هواپیمایی وضع میشود، ممکن است شما را در انتخاب این روش دچار تردید کند. اما ما در اینجا به شما نشان میدهیم که حمل و نقل هوایی چه مزیت هایی دارد.
ما این راهنما را برای آموزش نحوه حمل کالا از طریق هواپیما و پاسخ به بزرگترین سؤالات شما در مورد حمل و نقل هوایی گردآوری کرده ایم.
هر سفر هوایی الزامات امنیتی برای مسافران دارد و همین امر در مورد حمل و نقل هوایی نیز صدق میکند. از آنجایی که حمل و نقل هوایی موارد امنیتی بالاتری دارد، محموله ارسالی با هواپیما در مقایسه با سایر روش های حمل و نقل مانند حمل و نقل با کشتی و کامیون، دارای شرایط و محدودیت های بیشتری است. در اینجا به برخی از این الزامات عمومی در حمل و نقل هوایی می پردازیم.
بسته بندی برای حمل و نقل هوایی باید معیارهایی همچون مقاوم در برابر ضربه و تغییرات فشار را داشته باشد. محمولههایی که از طریق حمل و نقل هوایی ارسال میشوند، در یک جعبه چوبی و یا فیبری (یونولیت) بستهبندی میشوند.
به دلیل نگرانی های امنیتی، اقلام زیر نمی توانند از طریق خطوط هوایی حمل شوند و بنابراین نیاز به حمل و نقل زمینی یا دریایی دارند.
این موارد عبارتند از:
فضای بار یک هواپیما می تواند بسته به نوع و اندازه آن متفاوت باشد، بنابراین بسیاری از شرکت های حمل و نقل محدودیت هایی را در اندازه و وزن محموله های شما اعمال می کنند. به عنوان مثال، هواپیماهای پهن پیکر می توانند محموله های بیشتر و بزرگ تری را نسبت به هواپیماهای کم عرض تر جا دهند.
هواپیماهای مسافری: هواپیماهای مسافری یک انتخاب اقتصادی برای محموله های کوچک هستند. این کالاها در محفظه بار هواپیمای مسافربری جابه جا خواهند شد. از آنجایی که این بسته بندی ها با مسافر در حال انتقال هستند، با محدودیتهای ایمنی بیشتری مواجه خواهند شد.
هواپیماهای باربری: هواپیماهای باربری می توانند هر چیزی از پالت های کوچک گرفته تا ماشین آلات بزرگ را در خود جای دهند. هواپیماهای باربری محدودیت های کمتری دارند . حتی می توانید مواد خطرناک (HAZMAT) را از طریق ارسال کنید.
در حمل و نقل هوایی هنگامی که روش حمل و نقل خود را انتخاب کردید، با سریع ترین پرواز می توانید محموله خود را در همان روز یا پرواز بعدی ارسال کنید.
اولین قدم شما یافتن شرکت خدمات بار هوایی است که برای کسب و کار و یا امور حمل و نقل شما کار می کند. کار با چنین شرکتی در طول این فرآیند معمول است. یک ارائهدهنده لجستیک میتواند حملونقل زمینی به فرودگاه را هماهنگ کند، حملونقل را در فرودگاه مقصد هماهنگ کند و تمام ملاحظات گمرکی بینالمللی در طول مسیر را در نظر بگیرد.
گزینه دیگر جستجوی پیک هوایی است که در آن یک شرکت شخصاً سفارش پیکاپ اولیه و تحویل نهایی شما را دریافت می کند و امور گمرکی را در فرودگاه مبدا و مقصد برای شما انجام می دهد. نقطه ضعف کار با یک پیک این است که محموله شما اغلب باید در برنامه ها و مسیرهای تحویل موجود آنها کار کند. در حالی که، زمانی که با یک باربری کار می کنید، آنها حمل و نقل زمینی و هوایی را که به بهترین وجه با برنامه های تحویل شما مطابقت دارد، هماهنگ می کنند.
به غیر از آن، در نظر بگیرید که آیا هزینه یا سرعت تحویل برای شما مهم است. هر شرکتی برای ارسال سریعتر هزینه بیشتری دریافت میکند. اگر با یک شرکت حملونقل کار میکنید، نمایندهای خواهید داشت که میتواند نرخها را با شما مقایسه کند و به شما کمک کند تصمیم بگیرید کدام گزینه حملونقل، قیمت و زمانبندی مناسب با نیازهای شما را دارد. اگر تصمیم به کار با یک پیک هوایی دارید، باید خدمات آنها را مو به مو مقایسه کنید و تصمیم بگیرید که چه چیزی برای شما بهتر است.
ابتدا، بهترین راه برای بسته بندی محموله خود را با توجه به اندازه و شرایط محموله هوایی برای بسته بندی در نظر بگیرید. می توانید در مورد توصیه های بسته بندی با باربری یا شرکت خدمات بار انتخابی خود صحبت کنید. اگر یک کالای قابل توجه بزرگ است، ممکن است آن را در قالب یک پالت ببندید و از یک پوشش پلاستیکی یا بسته بندی استفاده کنید. در غیر این صورت، جعبه کارتونی، چوبی یا یونولیت را برای محافظت از محموله خود انتخاب کنید. برای جلوگیری از آسیب دیدن به محموله، حتماً جعبه را با ضربه گیر فراوان پر کنید.
ابعاد و وزن بر قیمت بیشتر محموله های هوایی تأثیر می گذارد، بنابراین اندازه گیری ابعاد بار پس از بسته بندی آن ضروری است – به ویژه وزن حجمی قابل محاسبه. شرکت های حمل و نقل ممکن است بر اساس وزن واقعی محموله یا وزن حجمی یا ابعادی هزینه را دریافت کنند. به طور معمول، آنها از بین آن دو عدد (وزن واقعی و وزن حجمی) مورد بالاتر را برای تعیین میزان هزینه انتخاب می کنند:
محاسبه وزن ناخالص: شما باید خود بسته و پالت را وزن کنید تا وزن ناخالص خود را بیابید. برای محموله های بین المللی وزن به واحد کیلوگرم تبدیل می شود.
محاسبه وزن حجمی: باربری هایی که از وزن حجمی استفاده می کنند، اساساً بر اساس فضایی که محموله شما اشغال می کند، از شما هزینه دریافت می کنند. برای یافتن وزن ابعادی، باید طول، عرض و ارتفاع بسته خود را در هم ضرب و تقسیم بر 6000 کنید تا وزن حجمی خود را بیابید. اگر محموله شما به شکل یکنواختی نیست، طول، عرض و ارتفاع را از بزرگترین سطح در نظر بگیرید. معمولاً هزینه یک مورد سبک وزن که فضای زیادی را اشغال می کند، با وزن حجمی محاسبه می شود.